A házról

Vendégházunk  Villány egyik legnyugodtabb részén, a Templom-hegyen, természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, a volt Teleki kastély helyén található, hangulatos zöldövezetben a belvároshoz közel.

Az Anonim vendégház egy teljesen különálló épület, mely két külön bejáratú lakrészből áll, együtt és külön-külön is kiadók. 

Otthonosan berendezett, igényesen kialakított, klímával felszerelt 4 szobában lehetőség van 10 max 13 fő kényelmes elhelyezésére.Vendégeink kényelmét 2 fürdőszoba, tágas nappali, önellátásra alkalmas konyha-étkező, kábel TV és Wi-Fi biztosítja.

Nálunk a vendég a teljes házat használja, nincs idegen vendég, (házi néni, házi bácsi...) :)

Ideális szálláshely nyaralni, pihenni vágyók részére, csapatépítő tréningek, leány búcsúk, legény búcsúk megrendezésére.

A vendégházhoz tartozik egy 2+2 fős külön bejáratú, teljesen felszerelt, szintén önellátásra is alkalmas kábel TV, Wi-Fi, klímával ellátott apartman.

 

Zárt parkoló, az udvarban főzési, grillezési lehetőség, gyerekeknek játszótér, ping-pong asztal, csocsó...

Ideális szálláshely családok, baráti társaságok számára.

Kisebb családokat, párokat és egyedül utazókat is szívesen látunk vendégül apartmanunkban!

 

A környék felfedezéséhez vendégeink a településen bérelhetnek kerékpárt, vagy saját kerékpárjuk részére kerékpár tárolót is találnak. Motorkerékpáron érkező vendégeink a masinákat kamerával megfigyelt, zárt parkolóban pihentethetik.